Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP rebutja la insta·lació d'un cementiri de residus nuclears als Països Catalans

La CUP dóna suport a la concentració de demà a les 20:00h davant del Palau de la Generalitat del Principat i que està convocada per la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) i Jóvens de les Terres de l’Ebre

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha emès aques tarda un comunicat on rebutja que el cementeri de residus nuclear s’instal·li a Ascó o a qualsevol altre lloc dels Països Catalans. Se suma, així, a les organitzacions, partits i plataformes que ja han expressat el seu rebuig a aquesta infraestructura, i al rebuig expressat pel Parlament de Catalunya, igual que 61 ajuntaments i 7 consells comarcals de les Terres de l’Ebre i de les Comarques del Camp. 

26/01/2010 22:32 Territori

La formació independentista també considera que la instal·lació d'aquesta infraestructura al nostre país transcendeix l'àmbit municipal, suposa un risc ambiental i de salut per a les comarques afectades i convertiria els Països Catalans en l'abocador nuclear de l'estat espanyol.

En aquest comunicat, la CUP fa public el seu suport al moviment contra el cementiri de residus nuclears que s'està gestant i fem una crida a participar activament en les mobilitzacions convocades. "Cal impedir que Ascó i els Països Catalans es converteixin en l'abocador nuclear de l'estat espanyol", conclou la nota.

Aquest migdia, el ple municipal d'Ascó ha decidit presentar la candidatura per aplegar el magatzem de residus nuclears al municipi amb suport dels quatre regidors de CiU, un del PSC i dos d'Independents.

Per a saber-ne més:

L'ajuntament d'Ascó aprova presentar la candidatura per acollir el magatzem nuclear

Un sol crit "Ascó, Catalunya diu que no" 

Mobilitzacions contra la instal·lació del cementiri nuclear a Ascó 

Denuncien l'"ocultació i manipulació" de l'accident d'Ascó 

El CANC critica la predisposició de l'Alcalde d'Ascó al cementiri nuclear 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid