Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones pugen al Bartolo i al Montdúver per a demanar la continuïtat de TV3 al Sud

Centenars de persones han caminat avui fins el repetidor del Bartolo, prop de Castelló, des d'on s'envia el senyal dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a la Plana. I més de cent cincquanta ho van fer ahir al repetidor de TV3 al Montdúver per a demanar la continuïtat de les emissions del canal català a la comarca de la Safor.
 
Tant ahir com avui, han hagut parlaments de membres d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i tot seguit, actuacions de Pep Gimeno “Botifarra” als peus del repetidor de TV3 amb cançons del nou treball i d’anteriors discos.

24/01/2010 15:53 Comunicació
A Montdúver,  Robert Llorca, tècnic d’ACPV a la Safor, va agrair la participació de les persones que havien pujat a peu des de la Drova, Xeresa i Simat i va valorar molt positivament l’èxit de l’assistència. Llorca també va recordar que encara queden 200.000 signatures per arribar al mig milió de suports perquè la ILP “Televisió sense fronteres” siga debatuda al parlament espanyol. “Queda l’a recta final, per això des d’ACPV vos demanem un esforç final a tots per arribar a les 500.000 signatures i aconseguir així que TV3 es veja al País Valencià amb llibertat i que una llei estatal reconega la unitat de la llengua”, ha dit Robert Llorca.
 
Al cim de la Safor han pujat els alcaldes de Xeresa, Tomàs Ferrandis, Benifairó, Jesús Ferrando,  i l’alcaldessa de Montaverner; també la primera tinent d’alcalde de Gandia, Liduvina Gil; els regidors del Bloc de Gandia, Josep Miquel Moya,  i d’Oliva, Pau Pérez i David Gonzàlez; i representants d’ERPV, d’EU i dels Verds.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid