Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presenten una moció per fer una consulta sobre la Independència dels Països Catalans a Capellades

Lillet Rebel va presentar una moció per realitzar una consulta popular sobre la independència nacional a la Pobla de Lillet.  Aquesta moció, però, s'ha fet entrar mitjançant una instància on es demana que es permeti a l'entitat presentar la moció al següent Ple.
 
Vila de Capellades – CUP ha entrat dues mocions per a la realització d’unes consultes populars, l’una sobre la independència dels Països Catalans a Capellades i l’altre sobre la tria del nom de la nova Biblioteca Municipal. 

22/12/2009 19:39 Política
 
La primera d’aquestes neix fruit de les converses que s’han dut a terme amb alguns ciutadans que creien convenient tirar aquesta iniciativa endavant.
 
Alhora pren més rellevància després de l’aprovació, en el darrer Ple de setembre, de dues mocions mes sobre el tema de la Independència, una de suport a les consultes populars i l’altre de reconeixement al dret a l’autodeterminació.

Aquestes varen ser aprovades amb 12 vots a favor i una abstenció, la qual cosa demostra que els regidors representats a l’ajuntament respecten i estant a favor de que la gent pugui expressar-se en aquest tema.

Des de VdC-CUP, creuen que cal fer un pas endavant en l’aspecte de les consultes populars sobre la independència, per això volem que sigui la pròpia administració qui encapçali les següents consultes, i Capellades pot ser el referent. Cal recordar que en les consultes tant sols es tracta de copsar que pensa la ciutadania (si més no, la que participa d’aquesta), ja que no són vinculants, ja ens agradaria.
 
Per saber-ne més:

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid