Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma Salvem la Platja Llarga proposa un projecte alternatiu a l'Ajuntament de Tarragona

El mes passat, l'Estat espanyol va retirar el projecte urbanístic que l'Ajuntament de Tarragona tenia previst realitzar a l'espai de la Platja Llarga i el Bosc de la Marquesa. Davant d'aquest fet, la Plataforma Salvem la Platja Llarga pretén ara la redifinició del projecte per tal de garantir la conservació d'aquests espais i, alhora, millorar-ne el seu ús perquè la ciutadania el pugui gaudir de forma sostenible.
Per aquest motiu la Plataforma ha elaborat un projecte -amb l'assessorament del GEPEC- que ha presentat a l'Ajuntament, amb l'objectiu que aquest se'l faci seu i abandoni, definitivament, el projecte urbanístic que havia planificat. Aquest projecte, que la Plataforma defineix de "minimalista", pretén causar el mínim impacte ambiental, però alhora, que aquests espais estiguin a disposició de la ciutadania per a qüestions lúdiques i educatives, segons informa Pobleviu.cat

03/12/2009 11:26 Territori
Després de celebrar la retirada del projecte urbanístic de la Platja Llarga, la Plataforma no s'ha quedat de braços plegats. Conjuntament amb el GEPEC, han llançat un projecte de més de 50 pàgines, en el que insten a l'Ajuntament ha conservar l'espai verge de la Platja Llarga i del Bosc de la Marquesa, tot recuperant els seus valors naturals i històrics i, posant-los a disposició del gaudi de la ciutadania.  
 
Així doncs, no es limiten a demanar la simple paral·lització del projecte, sinó que en proposen un d'alternatiu, tenint present la necessitat d'accesos a l'espai, l'utilització de la platja per la ciutadania, així com tota la resta d'elements que poden significar un atractiu en aquest espai. A més, demanen a la ciutadania que doni la seva opinió al respecte d'aquest projecte, per tal d'anar-lo perfeccionant, tenin present els diferents interessos.

Des de la Plataforma, s'ha fet arribar a l'Ajuntament aquest projecte, amb l'objectiu que l'estudiin i, deroguin definitivament el projecte urbanístic, aposant per un projecte sostenible i, que alhora està al servei de l'ús de la ciutadania.
 
 
Per saber-ne més
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid