Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estrena del nou disc de "Botifarra"

El segon disc del cantaor d'estil socarrat, Pep Gimeno “Botifarra”, ja està acabat.

Te’n cantaré més de mil serà estrenat al Gran Teatre de Xàtiva, els propers dies 23 i 24 d'octubre, amb dos concerts molt especials, cridats a ser uns dels esdeveniments musicals de l’any.

El cantautor valencià va rebre l'any passat el Premi Joan Pellicer 2009 atorgat per l'Associació en Defensa del Massís del Boscarró -ADMB en reconeiximent a la seua la seua trajectòria en la defensa de la cultura popular i el patrimoni medioambiental, entre el seu palmarés hi consta un Premi Ovidi Montllor atorgat pel COM ara fa dos anys.

18/10/2009 18:30 Cultura

En efecte, en aquests concerts es podrà escoltar a La Rondalla que sempre acompanya al cantaor socarrat, en la seua formació íntegra. Però també a molts dels músics que han participat en l’enregistrament del disc. Així, està prevista la presència dels percusionistes Elies Fuster i José Maria Hernández “Reïllo”; el multi-instrumentista Dani Miquel; l’acordionista Pau de Luis; el baixista Xavi Alamán; el guitarronero Vicent Carrasco; la violinista Carmen Pura; els cantaors Jorge Cobo i Jacint Hernández; el grup Obrint Pas; els cantants Toni de l’Hostal i Miquel Gil…i alguna que altra sorpresa.

Les entrades es poden adquirir  a "servicam", per telèfon al 902 44 43 00 o també a la Casa de la Joventut, i a les llibreries El vaixell, La Costera i La tella de Xàtiva.

  • Contrapunt -Xavi Sarrià

El proper dissabte estarem cantant amb el Botifarra i molts altres amics a Xàtiva. I la veritat és que em, ens, fa molt il·lusió. Primer perquè presenta el seu nou i esperat disc que segur que és ple de cançons senzilles i boniques com les que ens acostuma a regalar. Segon, perquè ho fa al Gran Teatre de la seua Xàtiva, en un escenari digne del que ell representa en la ciutat que ens representa (per cert, el cartell em sembla magnífic...!). I tercer, perquè crec que Pep és tot un tresor col·lectiu de saviesa popular dins d'una cuirassa d'honestedat i humilitat tremenda.

Des d'ací, doncs, vull donar-te les gràcies Pep. Per ensenyar-nos mots i músiques i alegrar-nos els dies i les nits amb la teua humanitat.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid