Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Roda de premsa del COM per denunciar el boicot del PP

 Des del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) de músics i cantants en valencià s'ha convocat aquest migdia una roda de premsa pel proper dijous 27 d'agost al Casal Jaume I Valldigna-Safor de Gandia.

Els músics Pau Alabajos, Andreu Laguarda i Tubal Perales compareixeran davant la premsa a la capital saforenca per tal d'explicar els detalls del COMcert el proper dissabte 29 d'agost tindrà lloc a La Valldigna on un centenar de músics participaran en una festa reivindicativa de la música valenciana de més 10 hores de durada -vídeo promocional-.

24/08/2009 18:45 Cultura

Els músics Pau Alabajos, Andreu Laguarda i Tubal Perales compareixeran dijous, dos dies abans, davant la premsa a la capital saforenca per tal d'explicar els detalls del COMcert del proper dissabte 29 d'agost a La Valldigna on un centenar de músics participaran en una festa reivindicativa de la música valenciana de més 10 hores de durada. Diferents mitjans de comunicació, entre ells LLIBERTAT.CAT, han donat suport a la proposta i donaràn cobertura a l'esdeveniment convertint de nou Benifairó i La Valldigna en capital cultural dels Països Catalans.

Des de l'ajuntament benifaironer s'ens ha comunicat que tot està ja apunt per acollir el megafestival, que compta amb el suport de l'institució, que habilitarà una zona de lliure acampada i cedirà al COM els espais municipals que el col·lectiu a sol·licitat.

NOTA de REDACCIÓ -Llibertat.cat enviarà a La Valldigna una àmplia delegació per tal de garantir la cobertura informativa dels actes i en farà un seguiment especial, començant per la roda de premsa, els preparatius preliminars del concert i finalment el mateix concert, actualitzant la informació puntual i freqüentment.  Aprofitem l'avinentesa per recomanar-vos el COMcert i reclamar la vostra solidaritat i col·laboració atès que els beneficis van destinats al finançament de la propera Guia de Músics i Cantants en Valencià, davant la manca d'interès de la Generalitat Valenciana sobre qualsevol projecte d'aquest col·lectiu.

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid