Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de la plataforma "Stop Karting Llinars del Vallès"

Dimecres a les 20h a la de les Columnes, Cardedeu (plaça de Sant Joan, 1)

La modificació puntual del PGOU de Llinars dels Vallès per canviar la qualificació de sòl no urbanitzable de protecció especial d'interès connector per acollir la instal·lació d'un equipament de 13ha per la pràctica d'esports de motor (sense canviar la classificació del sòl), i la immediata tramitació d'un pla especial per la instal·lació d'un circuit de kàrting han desvetllat la reacció immediata de diversos col·lectius i entitats de Cardedeu i Llinars.

 

13/07/2009 12:40 Territori

A la sessió s'informarà de l'estat de tramitació d'ambdues figures de planejament i de la seva avaluació ambiental, així com de les accions que la Plataforma STOP Kàrting està endegant. 17 i 29 de juliol són dates de finalització per la presentació d'al·legacions.

L'espai on es preveu aquesta possible transformació és al límit del terme municipal de Cardedeu, entre el torrent del Fou i el de la Figuera, al sud de la C-251.

La plataforma està forma per ADENC-EdC, Associació Cultural l’Esquellot, Associació pel Consum Ecològic, DDBO, Associació per la Promoció del Transport Públic, Cardedeu Vital, Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, “La Coordinadora” de Llinars, Letras Comprometidas, Plataforma Salvem Vilalba, CUP Cardedeu, ERC Cardedeu, ICV Cardedeu, Moviment Alternatiu de LLinars (MALL), PP Cardedeu, PP Llinars

NOTA: al cartell veureu que hi ha previst fer un acte informatiu a Llinars.
Fins ara ha estat impossible aconseguir un espai públic on poder-lo realitzar

Per saber-ne més:

Preocupació a Cardedeu i Llinars del Vallès per la construcció d'un "karting" internacional. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid