Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es crea a Mallorca el grup de suport a la candidatura Iniciativa Internacionalista

Un grup de persones de l'Esquerra Independentista i de diferents moviments populars de l'illa de Mallorca  han constituit un grup de suport  a la candidatura Iniciativa Internacionalista - la Solidaritat entre els Pobles (II-SP) als comicis europeus del pròxim 7 de juny. És per això que, les pròximes setmanes, tendran lloc diversos actes a pobles de Mallorca.
 
El proper divendres se celebrarà un acte de presentació al restaurant s'Hort des Pont de Montuïri. Serà a partir de les 21h i hi haurà una mostra de cultura popular (amb xeremiers i glosadors) i un sopar. Diumenge, tindrà lloc una roda de premsa i dos actes polítics (Inca i Palma) on hi intervindrà Josep Garganté, número 3 de la llista de la candidatura.

28/05/2009 09:15 Internacional

 

divendres 29 de maig. A les 21h a s'Hort des Pont de Montuïri
Participaran

- Macià Manera (activista independentista)
- Guillem Colom (exmilitant de Maulets i SEPC)
- Xavier Gispert (periodista)
- Marc Peris (docent i artista plàstic)
 
diumenge 31 de maig

A Palma, es farà una roda de premsa al matí, un dinar i un acte polític a l'horabaixa, on hi intervindrà Josep Garganté, número 3 de la llista de la candidatura. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid