Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nit de la cançó a Manuel

La Mitja Galta, organitza des de fa anys, els actes commemoratius del 25 d'abril al petit poble de La Ribera.

Si l'any passat es va triar el format Rock amb el festival BellotaRock, aquest proper dissabte 8 de maig, s'ha preparat una acurada nit de la cançó en la que actuen dues de les dones cantants més potents al nostre país, Eva Dènia i Clara Andrés, a més d'una jove promesa de la pobla llarga, Josep Artés, que se li pronostica llarg futur. * L'entrada es gratuïta i l'aforament ilimitat ... la Plaça del poble.

08/05/2009 15:13 Cultura

La Mitja Galta era una associació majoritàriament basada en la realització de la revista la Bellota ... l’associació ha aplegat a ser una eina de culturització imprescindible per a Manuel, ja que la gran majoria d’actes culturals son realitzats i/o organitzats per l'entitat o hi col·laboren.

La frescura saforenca de Clara Andrés:

Nascuda a Oliva (València) al 1977, Clara Andrés inicia els estudis musicals a l'Agrupació Artística Musical d'Oliva, entrant a formar part de la Coral i de la banda de musica, amb l'instrument de l'oboe, uns anys despres.  Al mateix temps inicia d'una manera autodidacta l'aprenentatge de la guitarra, que la durà a fer els seus primers esbossos de cancons.  No és fins al 2000 quan comença a fer-se sentir publicament com a cantautora en diferents esdeveniments, sobretot a la ciutat de València: Jam'sautors a "Matisse", dia de la dona a "Ca Revolta", Universitat d'estiu de l'Horta a Campanar, concert a l'Ateneu de Russafa, etc.

Mestissatge musical de l'Eva Dènia:


... comença la seua activitat en el món de la música a principis dels anys noranta interpretant clàssics del jazz al costat d’alguns dels músics més representatius del jazz valencià. Ben prompte sent la necessitat de portar al seu terreny aquesta música i s'embarca en l'adaptació a la seua llengua d'alguns dels estàndards més populars, unes versions que finalment edita en el seu primer treball: "Adéu Tristesa". La fascinació per la música de Brasil i, en especial, pel compositor Antônio Carlos Jobim culmina en 2006 amb la publicació de "Tribut a Jobim", un treball firmat conjuntament amb el guitarrista Manuel Hamerlinck, on s'aborden onze cançons de Jobim versionades al valencià i amb exquisits arranjaments musicals. Paral•lelament treballa amb el cançoner de Georges Brassens, a qui dedica un primer disc en 2005 —amb el que des de llavors serà el seu trio: Carles Carrasco a la guitarra i José Luis Porras al contrabaix— i un segon en 2008. La seua curiositat la condueix fins a la música tradicional valenciana, i el seu afany per explorar altres llenguatges la porta a col•laborar amb Carles Dénia en un original treball en què es revisen alguns dels estils més característics del nostre patrimoni sonor.

Discografia:
Eva Dénia Jazz Grup: "Adéu Tristesa". Picap, 1999. // Eva Dénia Trio: "Chante Brassens". Comboi Records, 2005. // Eva Dénia & Manuel Hamerlinck: "Tribut a Jobim". Comboi Records, 2006. // Eva Dénia Trio: "Toujours Brassens". Comboi Records, 2008. // --Discos col•lectius--: "Salvem el Botànic". Tabalet Estudis, 1997. // "Valencia Jazz". (P) SGAE, 2001. // "De la Terra". Cambra Records, 2007 // --Col•laboracions--: Carles Dénia i la Nova Rimaire: "Tan alta com va la lluna". Comboi Records, 2008
Josep Artés - Mi sostingut & Friends

Jove cantautor novell que ara comença. Original i innovador, és l'autor del blog A ta mare va que fumes. En el concert de divendres, l'acompanyaran els músics de la banda Anguiles de Camal, d'Albalat de la Ribera. Li desitgem des d'ací una llarga trajectòria.
Jove cantautor novell que ara comença. Original i innovador, és l'autor del blog A ta mare va que fumes. En el concert de divendres, l'acompanyaran els músics de la banda Anguiles de Camal, d'Albalat de la Ribera. Li desitgem des d'ací una llarga trajectòria.
Per saber-ne més:
Nit de la Cançó '09 -Bloc de Kirikú
Bellotarock - MitjaGalta: Actes 25 d'Abril 2008
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid