Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En record de Joan Pellicer

L’Associació en Defensa del Massís del Boscarró (ADMB) dedica un dia l’any per recordar i retre homenatge a l'etnobotànic saforenc.

El actes comencen a les 21h amb una torrada popular a Barxeta (la Costera). En acabar de sopar Pep Gimeno “Botifarra” i Feliu Ventura cantaràn unes cançons en homenatge a Joan Pellicer aquest dissabte 2 de maig.  Els grups de Rock "Mil Batalles" de Xàtiva - La Costera  i "La Gent del Desert" d'Ontinyent - La Vall d'Albaida, clouràn la diada.

30/04/2009 00:26 Territori

Els actes comencen a les 21.00 hores fent un sopar de torrà. L’Associació encendrà les fogueres per poder torrar i oferirà vi, cacau i tramussos. Cadascú es portarà la carn per torrar. En acabar de sopar Pep Gimeno “Botifarra” i Feliu Ventura ens cantaran unes cançons en homenatge a Joan Pellicer. Hi ha prevista l’entrega d’un guardó a una persona destacada d’alguna de les poblacions que abasta el Massís del Boscarró. La festa clou amb l’actuació de dos grups de rock de la terra.

"alma mater" de l'Associació en Defensa del Massís del Boscarró:

Des de l'ADMB s'ha el·laborat per la diada un acurat muntatge per retre homenatge a una de les personalitats que ha inspirat la creació d'aquesta Associació.

Joan Pellicer (1947-2007) fou un erudit valencià, pioner en el camp de l'etnobotànica a València: escriptor de diversos manuals sobre el tema i divulgador de reconegut prestigi en televisió i altres mitjans.  Pellicer es autor  dels llibres: Herbes medicinals al País Valencià, Herbari breu de la Safor, Lluors de Gaia: Paisatge i flora i fauna de la Safor, Bellreguard, verd esguard, Castells de la Safor, De la Mariola a la mar: Viatge pel riu Serpis, Flora pintoresca pel País Valencià, Meravelles de Diània: Paratges i paisatges de les comarques centrals valencianes i Vademecum de remeis populars diànics.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid