Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia Catalana a la xarxa

 Des del 2005 reciten als parcs naturals del país

La iniciativa té el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. 'Poesia als parcs' va néixer l'any 2005 amb el designi de difondre l'expressió poètica des dels espais protegits, com a indrets idonis per a l'expressió literària.

Poetes i músics catalans posen veu i música als recitals de poesia als Parcs Naturals. Es poden veure més de sis-cents vídeos del cicle 'Poesia als parcs' de l'any 2007-2008.

Enric Casasses, Blanca Llum Vidal, Pau Vadell, Perejaume, David Castillo, Roc Casagran, Lluís Solà i Feliu Formosa en són alguns dels participants. Els vídeos han estat enregistrats per Ester Xargay, coordinadora del cicle, juntament amb Carles Hac Mor.

27/04/2009 15:42 Cultura

"La poesia i la natura sempre han estat unides en la veu i les obres de diferents poetes i escriptors que, al llarg del temps, han glossat en les seves obres la diversitat i riquesa dels paisatges que els eren més propers.

El programa poètic 'Poesia als parcs' va néixer l'any 2005 precisament amb aquest objectiu: apropar la manifestació poètica --potser la més minoritària de les arts--, als espais protegits.

Els objectius principals del programa, que es conforma com una ruta literària que va viatjant per diferents indrets emblemàtics d'aquests parcs, vol difondre l'expressió poètica dels poetes de l'entorn de cada Parc (que cada any varien) i valoritzar els espais protegits com indrets idonis per a l'expressió literària."

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid