Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"onsortir.tv" retransmetrà en directe per internet l'acte de Berga en suport a la cultura popular

També hi haurà mobilitzacions a Castelló de la Plana i Palma
El proper dissabte, des de Berga, onsortir.tv retransmetrà en directe per internet la manifestació contra la directiva europea que regula l'ús de material pirotècnic. La protesta, convocada per més de 450 entitats de cultura popular relacionades amb la pirotècnia i el foc, consistirà en una cercavila amenitzada per dotzenes de grups de diables i bestiari, i finalitzarà a la plaça de Sant Pere amb l'encesa d'un salt de maces de la Patum Infantil. 

05/02/2009 00:04 Cultura
Amb aquesta retransmissió onsortir.tv ofereix no només la possibilitat de seguir-lo a totes aquelles persones interessades sinó que cerca augmentar la visibilitat de la protesta. La seva projecció exterior, a través d'internet, ha de servir d'argument de sensibilització davant d'una directiva que posa en perill la continuïtat del patrimoni cultural immaterial del país. La manifestació s'està convertint, durant els dies previs, en un autèntic esdeveniment a la xarxa que l'emissió en directe per internet reforçarà.
 
onsortir.tv va retransmetre a través de la xarxa la Patum de Berga per primera vegada a la història. Un total de 17.581 visitants únics, des de 41 països diferents, van seguir des de dimecres 21 de maig fins a la matinada de dilluns 26 de maig els diversos actes de la Patum.

El web de la retransmissió comptarà amb un fòrum on els internautes podran publicar les seves opinions. També mitjançant el correu electrònic (info@onsortir.tv) es podran enviar missatges que seran llegits durant la retransmissió.

El programa especial s'iniciarà a les 18.30 h i farà el seguiment del conjunt d'actes de la jornada, a més d'entrevistes als participants.

La retransmissió és fruit de la col.laboració entre Canal Taronja Berguedà i onsortir.tv, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Berga.

Adreça web de la retransmissió:

http://www.onsortir.tv

Programació:

18:30h.
Cercavila amb les besties i grups participant del passeig de la Indústria a la plaça Viladomat. Plantada de besties a la plaça Viladomat.

19h.
Entrada a la Plaça de Sant Pere, col·locació dels tabals.

19:15h.
Encesa d’un element de bestiari infantil.
Encesa d’un grup de diables infantil.
Encesa d’un element de bestiari.
Encesa d’un ball de diables.
Tot seguit,
Parlament d’autoritat i lectura del manifest.
- Ilm. Sr. Juli Gendrau i Farguell, Alcalde de Berga.

Tot seguit,
lectura del manifest del món del foc, a càrrec de membres de la Companyia Els Comediants.

Parlament del Sr. Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional.
 
Final de l’acte amb un salt de maces Infantil.
 
Per saber-ne més 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid