Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Iberdrola paga les expropiacions de la LAT a La Valldigna

AVANÇ: Segons informa el bloc "La Cotorra de la Vall" que ha donat la notícica en exclusiva davant el silenci de la premsa convencional: el Jurat Provincial d’Expropiació ha donat la raó a qui no va firmar i va anar a juí i, per tant, cobraran molt, molt més per fer-los passar la línea d’alta tensió per les seues terres. Iberdrola ha de pagar més, molt més. Quatre, cinc... sis i més vegades del que volia pagar.

Des de l'Associació de Veïns de Tavernes i en nom de la Coordinadora Contra l'Alta Tensió de La Valldigna (CCATV), s'han comunicat els fets a diferents mitjans de comunicació, entre ells LLIBERTAT.CAT, hui mateix, i s'ha convocat una assemblea de propietaris afectats amb diferents assessors legals per tal d'estudiar les diferents possiblitats d'actuació.

30/01/2009 00:49 Territori

Al esmentat bloc s'afirma que el govern municipal del PP deia que firmar el conveni del pas de l’alta tensió era aconseguir el millor per a Tavernes i per als afectats. Ara s’ha comprovat que tot no era així i que la Coordinadora Contra l’Alta Tensió i l’Associació de Veïns, quan denunciaven que Iberdrola pagava molt poc, tenien tota la raó del món. ¡I pensar que hi ha polítics que critiquen a l’Associació de Veïns per defensar els interessos dels ciutadans!

Al llarg del dia us ampliarem informació des d'aquestes terres, que s'han caracteritzat pel seu "jake mate" a la companyia elèctrica durant més de dues dècades, i on el moviment social en contra de la MAT es encara viu i amb una consolidada estructura.

* PUNXA l'imatge per llegir un altre article sobre la nova macro-subestació elèctrica que Iberdrola construeix ara mateix a Tavernes de La Valldigna, preparada per esdevindre l'eix central de la teranyina elèctrica en la que s'ha convertit la comarca.

 

Per saber-ne més:

El moviment ecologista reacciona davant la nova línea d'alta tensió a La Safor - LLIBERTAT.CAT

PP-PSOE de Tavernes donen llum verda a una futura línia d'alta tensió per la costa - LLIBERTAT.CAT

FUCAT analitza els viratges polítics envers la MAT - LLIBERTAT.CAT

No a l’alta tensió. Ni ara ni mai! - Independentistes de La Safor

OPINIÓ: La teranyina elèctrica - Pau Albajos

ENTREVISTES:

 "A la Safor no s’ha dut a terme cap dels camps de golf amb macrourbanització dels 10 que projectaren ... " Roger Cremades - "Pels Pobles de La Safor"

" L'actitud dels ajuntaments afectats és doblement denunciable. van claudicar davant d'Iberdrola i la Generalitat Valenciana ... " Vicent Company - FUCAT

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid