Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP presentarà mocions als ajuntaments contra les expulsions i expedients d'estudiants de la UAB

L’Ajuntament de Sallent va aprovar al ple del  9 de gener la moció que havia presentat la CUP en suport dels 6 expulsats
En els propers dies, els municipis de Sabadell, Girona, Capellades, Argentona, Molins de Rei o Celrà entre d'altres debatran als respectius plens municipals les mocions, presentades per les Candidatures d'Unitat Popular (CUP), per demanar la suspensió de les expulsions dels estudiants de la UAB. Les sancions es van originar arran de les protestes al Consell de Govern i a la Junta de Facultat, a mitjan del mes d'abril i finals de maig respectivament, emmarcades en la lluita contra l'aplicació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior.

27/01/2009 00:54 Política
Els resultats d'aquestes votacions es donarà a conèixer a la rectora de la UAB, Ana Ripoll, al conseller d'Universitats, Josep Huguet, i a la comissionada d'Universitats i Recerca, Blanca Palmada. A més a més, el conjunt  d'expedientats i expulsats van demanar ahir en roda de premsa que se'ls consideri un bloc i, per tant, que no es facin distincions. "O tots exculpats o tots absolts", va sentenciar el portaveu dels expedientats i expulsats, el sabadellenc Carles Suàrez.
 
El portaveu també va recordar que durant la setmana passada els expulsats van reunir-se amb la nova rectora de la UAB per demanar una "mesura de gràcia" que els permetés presentar-se als exàmens del febrer. Suàrez, qui s'examina d'aquí una setmana, va lamentar que la rectora finalment els hagi negat aquesta petició i, a més, intercedís en el contenciós administratiu perquè fossin desestimades les mesures cautelars presentades pels alumnes.
 
Els alumnes van presentar el passat 15 de gener 23 recursos davant del jutjat de Barcelona per intentar que sigui el jutge qui revoqui la decisió presa per l'anterior rector de la UAB, Lluís Ferrer. 
 
Sallent 
L’Ajuntament de Sallent va aprovar al ple del  9 de gener la moció que havia presentat la CUP en suport dels 6 expulsats. ERC i CUP (5 vots) van votar-hi a favor, mentre que CiU, PSC i ICV es van abstenir (8 vots). Per tant, va quedar aprovada per majoria simple. La moció no va quedar íntegrament tal com s’havia redactat sinó que ERC hi va afegir un últim punt per demanar que es derogui el reglament franquista de l’any 1954.
 
 
 
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid