Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença l'Aplec del Sénia a Ulldecona

 L’Aplec del Sénia és una trobada annual perquè la gent del Sénia puguen debatre sobre el  futur i de quina manera podem lluitar per defensar el territori. Són moltes les agressions que rebem, any rere any, per interessos econòmics degut al sistema capitalista actual. 

El transvasament del riu Ebre, abocadors com el de càlig, cementiris nuclears, camps de golf, parcs eòlics a pocs metres de la platja, Plantes de Gas a zones protegides, especuladors que intenten destrossar el parc natural de la Tinença de Benifassà.

31/10/2008 17:30 Cultura

Mentrestant, la majoria dels nostres pobles ens veuen mancats d'infraestructures bàsiques com ara educatives i de sanitat. I és que només a Vinaròs hi han actualment tres escoles i un institut amb barracons, tenim ultrasaturat l'únic ambulatori local i també l'únic hospital a nivell comarcal que existeix. Mentres uns especulen amb interessos purament econòmics, tots ens veiem privats d'una educació i una sanitat digna, és per reflexionar-hi.

Enguany ha crescut l'Aplec. L'any passat va ser un dia, i enguany en són tres:  tres dies, dues nits de concerts (amb els grups Boikot, Pepet i Marieta, Lendakaris Muertos, Sva-ters, Revolta 21, Aluminosis, hellnoise i Burman Flash ), activitats variades (com la II trobada d'entitats, cercaviles, dimonis, jocs infantils, xerrades, dinars populars, tallers de graffiti) i zona d'acampada. L'Aplec està plantejat com una trobada amb l'objectiu d'unir forces gaudint de la festa reivindicativa del Sénia.

 

Per saber-ne més:

www.aplecdelsenia.com

aplecdelsenia.blogspot.com

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid