Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes convoca un "Punt de trobada" sobre el nou POUM

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Blanes ha convocat tots els blanencs i blanenques a participar en el Punt de trobada i reflexió sobre el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM)que es realitzarà a aquesta població del Maresme el proper divendres dia 24 d'octubre. Els organitzadors han fet pública la intenció que aquest Punt de trobada sigui un mecanisme de participació popular que estimuli la iniciativa i participació de tots els blanencs en el procediment d'aprovació definitiva d'aquest nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, davant la desídia manifesta d'aquest Ajuntament de divulgar el projecte urbanístic d'aquesta magnitud d'una manera adequada.

 

21/10/2008 22:40 Política

Els arguments de la CUP de Blanes que qüestionen el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per als propers 20 anys es basen, tal i com han exposat públicament, en la democràcia participativa i real i la implicació directe dels ciutadans i ciutadanes.

Per a la CUP de Blanes el procediment d'aprovació definitiva d'aquest nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal hauria de comptar amb uns horaris de consulta de l'expedient que s'adaptessin als horaris laborals dels ciutadans, amb els mitjans informàtics i tècnics que facilitessin la consulta i comprensió d'un projecte complex. Per aquesta raó la candiadtura  independentista ha animat tots els ciutadans perquè consultin i s'informin sobre el contingut del nou POUM, i que hi presentin al·legacions si ho troben convenient. Una crida a la participació des de la CUP de Blanes que ha anat acompanyada de la denúncia del fet que el procés no hagi sigut més participatiu, plural i dialogat fins al moment.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid