Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simat únic Ajuntament que utilitza el punt cat al País Valencià

simat.catSegons declaracions d'ahir al mig dia del nou regidor de comunicació de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, Juli Montagud, des d'ahir, la terminació ".cat" d'aquest consistori, passava a ser el primer domini de l'ens, en aplicació de la moció aprovada en la darrera legislatura.

12/08/2008 02:23 Comunicació

 

Simat es doncs el primer poble del País que utilitza oficialment el PUNT CAT, altres ajuntaments com el de Sueca i Barxeta van aprovar en el seu dia, sendes mocions semejants a la simatera, però malauradament en el cas del municipi riberenc no funciona (com ho denuncia la web suecana fotre.cat), i en el cas del municipi de la Costera mai es va posar a la xarxa el domini, com ja va denunciar la CUP.
 
Fins ara, quan s'utilitzava l'esmentada adreça web, era automàticament derivada a la segona terminació .org de l'ajuntament, ara s'ha invertit el procés. Montagud, afirmava que en compliment de l'esmentada moció, que data del 25 d’octubre de 2.005,  aviat totes les webs depenents de l'àrea de comunicació de l'Ajuntament i els emails oficials passaran a utilitzar el punt cat, coincidint amb una amplia reforma de l'actual web per tal de donar-li més funcionalitats i dotar-la d'interactivitat, per tal de que esdevinga un  instrument significatiu de la nova política de participació ciutadana, amb la que el nou equip de govern, pretén dinamitzar la vida social simatera. Des d'aquesta àrea, engegarem de nou la revista “Simat de casa en casa” que tindrà també la seua versió digital i a la que hi estarà convidat tohom a formar part de l'equip de redacció, remarcava Montagud, que recentment ha asumit les regidories de Cultura, Esports, Festes i Comunicació.

Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid