Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Barxeta davant l'utilització política del llibre de Festes

La Candidatura d'Unitat popular (CUP) de Barxeta rebutja l'utilització política del llibre de festes d'enguany per part dels partits polítics que composenl'actual corporació vol manifestar el seu rebuig  i disconformitat. Considera inapropiat l'utilització de la tribuna per part del PP de Barxeta, que arriba a afirmar que la governabilitat del poble ha estatposible gràcies a la intervenció d'aquest partit en les negociacions entre EU i BLOC.

19/07/2008 07:01 Territori

A més a més, estima especialment inoportú l'agraïment que aquests fan als seus votants en les darreres eleccions generals utilitzant el llibre de festes com si fos un butlletí del partit, i lamenta l'aparició de propaganda política dels partits PP i BLOC, com si d'empreses es tractes, fen un mal us i abús, del que tindria que ser un instrument d'informació cultural i municipal.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid