Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mossos d'Esquadra aturen les obres de la MAT a Bescanó per falta de permisos

Agents forestals i dels Mossos d'Esquadra van aturar ahir al matí les obres de construcció de la línia elèctrica de la MAT que està duent a terme l'empresa subcontractada per Red Eléctrica Española (REE) al nucli de Vilanna, al terme municipal de Bescanó.

17/06/2008 09:28 Territori

La companyia feia les obres sense la llicència municipal que cal per treballar al bosc en aquesta època a causa de l'elevat risc d'incendis. La denúncia l'havien feta veïns i la plataforma contrària a la línia, que ahir al matí es van concentrar al punt on es feien les obres per a protestar.

Forestals i Mossos van acudir a la zona on s'estava preparant la instal·lació en rebre la trucada de l'associació Avismat, formada per veïns de Vilanna, i el portaveu de la qual és el regidor a l'oposició Albert Serra.

Com no es disposava ahir d'un permís de Medi Ambient que és necessari per fer obres en zones forestals en època d'alt risc d'incendis van haver d'aturar l'obra.

Fa un parell de setmanes que el departament de Medi Ambient va fer aturar també les obres de construcció de la línia a Osona per manca d'estudis ambientals.

 

Per saber-ne més:

Les CUP de Bescanó i Girona protagonitzen una acció de rebuig a la MAT. Llibertat.cat

La CUP de Bescanó denuncia irregularitats en la construcció de la MAT. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid