Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones s'han manifestat aquesta tarda davant la presó Model de Barcelona

Unes quatre-centes persones han assistit a la concentració convocada avui a la tarda davant la presó Model de Barcelona. Tot i la pluja han exigit la llibertat i l'alliberament immediat del Franki durant més de dues hores.

La concentració ha transcorregut sense incidents i ha donat la volta a la presó Model, passant per la seu del PSC (carrer Nicaragua) on s'han cridat consignes contra el Tripartit i a favor de l'amnistia de tots i totes les preses polítiques. S'ha tallat la circulació dels carrers que rodegen la presó davant fortes mesures de seguretat.

La concentració ha acabat a la porta de la presó amb la lectura d'un comunicat donant les gràcies a la ràpida resposta dels centenars d'assistents contra l'empresonament del company de Terrassa i convocant a les noves mobilitzacions que es faran publiques els propers dies.

28/04/2008 12:19 Política

Aquest matí els Mossos d'Esquadra han detingut el veí de Terrassa, Francesc Argemí, Franki sense notificar-ho als advocats. Recordem que va ser condemnat per un ex-magistrat militar a 2 anys i 7 mesos de presó, per "atemptat a l’autoritat" i "ultratge a la bandera espanyola", i que fa uns dies s’ha fet pública la desestimació d’un recurs al Suprem que ratificava la condemna. A les 14h de la tarda els Mossos d'Esquadra han carregat contra les persones que es trobaven davant la presó Model exigint la seva llibertat.

 Segons han informat Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) i Alerta Solidària s'han organitzat diferents mobilitzacions i assembles durant el dia d'avui.

També s'han desplegat nombroses convocatòries de suport per als pròxims dies. Cal recordar que dijous passat, diversos col·lectius de Terrassa es van concentrar  davant de l'Ajuntament per demanar l'absolució de Franki. 

Avui dilluns 28 s'ha realitzat una roda de premsa davant de l'Ajuntament de Terrassa per denunciar la persecució política i l'empresonament del Franki. 

Aquest vespre s'està realitzant a una de les sales del CIEMEN, una Assemblea a la qual s'hi ha sumat la gent provinent de la concentració davant de la Model.

A les 21:30h ha començat una assemblea al Kasalet (Terrassa) per organitzar la solidaritat amb el terrassenc empresonat.

manifrankibcn

  

 
Properes convocatòries:

Demà dimarts 29:

- 19:30h Concentració davant de l'Ajuntament de Terrassa 

- 19:30h Concentració a Lleida

Pel dia 10 de maig hi ha convocada una manifestació a les 18 hores a la plaça Universitat


 

 

Per saber-ne més:

La CUP rebutja la detenció d’en Franki i dóna suport a les accions de protesta

Comunicat de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT)

[Vilafranca] Solidaritat amb en Franki de Terrassa Indymedia Barcelona

Concentració a Terrassa contra l'empresonament d'En Franki Kaos en la Red

La policia carrega contra un centenar de manifestants que reclamava la llibertat d'en Franki Vilaweb

La policia municipal de Lleida obliga a retirar les pancartes en suport a Franki. Llibertat.cat

Franki: el cas de la bandera espanyola VilawebTV

Demanen l'absolució de Franki a Terrassa. Llibertat.cat

Amenaça de presó imminent contra en Franki de Terrassa. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid