Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es manifesten a Valls a favor del "barri Antic"

Dissabte passat  es va dur a terme una històrica manifestació pels carrers del barri antic de la ciutat de Valls, així ha estat qualificada pels organitzadors, la societat civil. I és que les moltes i diferents associacions que van participar del procés previ van decidir, al final, que ningú la convoqués. (veure fotografies)
 
 
 

04/03/2008 02:25 Territori
Centenars de persones es manifesten a Valls a favor del "barri Antic"
Centenars de persones es manifesten a Valls a favor del "barri Antic"
Centenars de persones es manifesten a Valls a favor del "barri Antic"
 
 
A l’acte, que hi van assistir entre 300 i 500 persones segons la font, va ser tot un èxit, ja no tan per la quantitat (que també), sinó també per la varietat socioeconòmica i d’edat de les persones que es van manifestar.
 
La marxa  va sortir a dos quarts d’una d’El Pati, va continuar pel carrer de la Cort i va acabar, teòricament, a la Plaça del Blat, amb la lectura del manifest. A la pràctica, però, la manifestació va continuar visitant les diferents cases i carrers degradats del casc antic de la ciutat.
 
Les persones que viuen i treballen al barri antic van arribar a aquest punt pels  esdeveniments ocorreguts les últimes setmanes (en que van caure dues cases més), que eren només la punta de l’iceberg. Mentre l’Ajuntament s’ha omplert la boca sobre les inversions que feia pel Barri Antic, està decidit a urbanitzar una àrea de 1600 habitatges, amb el Museu Casteller inclòs, que anirà en detriment de la urbanització d’àrees necessàries al centre de la ciutat.
 
En aquest punt, i juntament amb la degradació progressiva i ràpida de molts habitatges, el degoteig constant de comerciants que tanquen els seus comerços al barri, i davant el silenci absolut de l’ajuntament a les seves demandes, els veïns i comerciants del Barri Antic no van tenir més remeï que passar a l’acció amb aquesta manifestació. 
 
 
Informació i fotografies facilitades per la CUP de Valls 
 
Per saber-ne més:
 
 

 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid