Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Protesta del SEPC per la presència de Fernandez de la Vega a la UV

Ahir al matí,  el Sindicat d'Estudiants delsPaïsos Catalans (SEPC) va mostrar el seu rebuig a aquestes eleccions per considerar-les no democràtiques així com a la classe política que participa en elles davant la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernandez de la Vega a la Universitat de València. També va criticar la seva presència desplegant una pancarta, amb el lema "Açò no és espanya, fora polítics de la universitat".

27/02/2008 07:16 Política

En el transcurs d'aquesta acció s'han cridant lemes contra la implantació de l'EEES (Espai Europeu d'Ensenyament Superior) promogudes per l'actual govern espanyol.

Teresa Fernandez de la Vega va visitar ahir la facultat de dret del Campus de Tarongers de la Universitat de Valencia en motiu de les properes eleccions espanyoles.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid