Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En llibertat dos membres dels col·lectius contra la MAT que havien estat detinguts a Catalunya Nord

La gendarmeria francesa ha deixat en llibertat els dos activistes de Non à la THT, Marcel Vicente i Serge Puigmal, detinguts a primera hora del matí a la comissaria del Voló. D'aquí a pocs dies seran cridats a judici per 'degradació de béns públics'. L'alcaldessa del Pertús, Michèle Vert-Nivet, també ha hagut d'anar a declarar a la comissaria perquè les pintades s'haurien fet amb material municipal. En sortir, ha dit que l'actuació policial ha sigut desproporcionada, segons informa Alerta Solidària i Vilaweb

22/02/2008 22:04 Política

Prop de 150 persones, segons el Col·lectiu Non à la THT han secundat la concentració de solidaritat a les portes de la comissaria del Voló. Convocats en urgència per telèfons mòbils i correus electrònics, han saturat els voltants del recinte policial amb l’exigència de l’alliberament immediat dels companys, fet que s’ha produït a primera hora de la tarda.

Citada a declarar la batllessa del Pertús
Abans d’alliberar els dos activistes anti-MAT, la gendarmeria ha citat i ha pres declaració a la batllessa del Pertús. Segons hem pogut saber, la policia imputa la propietat del material utilitzar per fer les pintades (causa de les detencions) a la casa gran d’aquest poble que, com és sabut, és part implicada en la campanya en contra de la línia de Molt Alta Tensió.

Finalment, ni la batllessa del Pertús, ni els dos màxims responsables del Col·lectiu Non à la THT que s’havien personificat a la comissaria exigint bescanviar la seva llibertat per la dels dos companys arrestats, han patit cap imputació ni detenció. No tindran però la mateixa sort aquests dos companys que, després de ser identificats i després de presentar-se voluntàriament a comissaria, han passat tot el matí al calabós: seràn cridats a judici per “degradació de béns públics” en les properes setmanes.

La lluita contra la línia de Molt Alta Tensió confia que aquestes detencions serveixin per esperonar encara més la mobilització i recorden la crida per a la manifestació del proper 1 de març, a les deu del matí, a la plaça Catalunya, de Perpinyà.

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid