Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes dues mil persones a la manifestació del FSCat a Barcelona

Sota el lema "Contra la guerra i la pobresa, un altre món és possible", unes dues mil persones s'han manifestat d'una manera festiva i reivindicativa, aquest migdia pels carrers de Barcelona, convocats pel Fòrum Social Català (FSCat). La mobilització ha estat la cloenda a tota una diversitat d'activats, més de cent, que han tingut en comú el debat de la globalització i dels greuges que ocasiona al desenvolupament econòmic mundial. L'esdeveniment que s'ha centrat aquest cap de setmana a Barcelona, València i Palma, ha estat prececit per diversos actes, (entre el 19 i 24 de gener) d'una manera descentralitza arreu de la nació, a l'Empordà, Gironès, Osona, Bages, Vallès Occidental, Maresme, Baix Llobregat, Alt Camp, Tarragonès, Terres de l'Ebre, la Plana Baixa, Horta, Baix Vinalopó, Barcelonès i Mallorca. (Declaració de l’Assemblea de Moviments Socials del Fòrum Social Català)

27/01/2008 18:45 Política

Unes dues mil persones a la manifestació del FSCat a Barcelona Els actes d'aquest cap de setmana a Barcelona, han desbordat les previsions pel que fa a la participació, entre quatre i cinc mil persones i prop de dues-centes entitats. Els actes centrals de Barcelona han tingut lloc a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

El Fòrum Social va nèixer el juny de 2007 arrel d'una autoconvocatòria dels mateixos moviments socials per respondre a la Jornada d¡Acció Global d'ahir, nascuda en el marc del Fòrum Social Mundial de 2007. 

 

Per saber-ne més:

Crida a la participació al primer FSCat des de Vilanova i la Geltrú. Llibertat.cat

Presentació del Fòrum Social de Sabadell, emmarcat dins el FSCat. Llibertat-cat

El COP-CpR crea la Comissió de Moviments Socials. Llibertat.cat 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid