Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del Fòrum Social de Sabadell, emmarcat dins el FSCat

Demà es presenta en roda de premsa  l'edició local del Fòrum Social Català (FSCat) que tindrà lloc aquest dissabte. L'objectiu d'aquesta trobada és cercar la manera de traslladar les lluites del FSCat a nivell de ciutat. Les jornades que s'han organitzat al llarg del dia inclouen diversos tallers i debats, una fira d'entitats -on les associacions adherides exposaran el seu material i treball- i un dinar organitzat per Alerta Solidària.

 

 

 

 

16/01/2008 11:00 Política
La Plaça de Doctor Robert serà l'escenari del matí, on tindrà lloc la fira d'entitats, l'actuació de malabars, els contacontes i els tallers de memòria col·lectiva i de xarxa social. A partir de les 6 de la tarda les activitats es traslladaran al Casal Pere Quart, allà un dels organitzadors del FSCat contextualitzarà l'origen i objectius d'aquest, hi haurà una ponència sobre història de l'associacionisme a Sabadell al llarg dels darrers 20 anys i es debatran els eixos del FSCat, traslladant-los a nivell municipal. Entre les entitats que formen part es troba el Moviment Popular de Sabadell, el col·lectiu Respolis, la cooperativa de consum El Teixit de la Terra, la Candidatura d'Unitat Popular, la Lliga dels Drets dels Pobles, els Serveis Informatius Populars de Sabadell, entre molts d'altres.
 

Durant el darrer Fòrum Social Mundial (FSM), celebrat a Nairobi al gener de 2007, es va decidir que l’any 2008, enlloc d’organitzar una nova trobada mundial, es celebraria una jornada de mobilitzacions descentralitzades a tot el planeta, coincidint amb Fòrum Econòmic Mundial de Davos, (on es reuneixen els líders econòmics i polítics a nivell mundial). Les accions convocades arreu del món tindran el seu punt àlgid el Dia d’Acció Global, 26 de gener de 2008.

 

Als Països Catalans, més de 150 entitats i xarxes d’arreu del territori s’han adherit a la crida realitzada pel FSM i organitzaran el primer Fòrum Social Català (FSCat). Les activitats centralitzades del FSCat es celebraran a Barcelona el 25, 26 i 27 de gener. A més, des del 19 de gener es realitzaran activitats locals i descentralitzades a diferents punts del territori nacional.

 

El FSCat és un procés obert i participatiu amb més de cent activitats, 48 seminaris, fomentant així espais de trobada, debat i construcció d’alternatives conjuntes entre les diferents organitzacions i xarxes socials catalanes.

 

En aquesta direcció, consideren que la vertebració territorial del FSCat és imprescindible. Actualment existeix el Fòrum Social de Mallorca, de Castelldefels, de València, de la Vall d’Uixó o el d´Osona. És per això que els organitzadors consideren que a Sabadell no podía deixar escapar la oportunita i durant la setmana de lluita descentralitzada impulsaran el Fòrum Social de Sabadell, emmarcat dins el FSCat.

 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid