Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Forn de Girona celebra el seu vuitè aniversari

El proper dissabte el Casal Independentista el Forn de Girona celebra el seu vuitè aniversari, d'uns anys ençà en la seva nova ubicació al carrer del Carme de la capital del Gironès. El Forn és l'espai de trobada de l'esquerra independentista d'aquesta ciutat, i més enllà de l'assemblea que tira endavant la seva activitat, acull a diferents organitzacions juvenils, estudiantils i sindicals així com la CUP, que també disposa d'un altre espai de treball al cèntric Pont de Pedra.


26/12/2007 18:45 Cultura

 

elforn2elforn1

 

 

Per celebrar aquest aniversari, tot coincidint amb el partit de la selecció catalana amb la d'Euskal Herria, els i les membres del Forn organitzen un pica-pica amb pinxos per a veure el partit de futbol. L'acte estarà amenitzat per un passi de fotografies de la història d'aquest casal així com per un concert amb el grup de folk la ceba i la carxofa.

Dissabte 29 de desembre

A les 20.00: Pica-pica + pinxos (durant tota la vetllada).

A les 20.30: Projecció del partit de futbol Euskadi-Catalunya.

A la mitja part del partit: Passi de fotos de la història del Casal.

A les 22.30: Concert amb "La ceba i la carxofa" i PD. On the move . 

Cal destacar que el proper 4 de gener es celebrarà una quina popular per a recaptar fons per als encausats de la crema de fotografies del rei espanyol, que manté encara a una vintena d'imputats, bona part dels quals de les comarques gironines. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid