Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lliuren més 600 signatures contra la MAT a l'alcalde de Folgueroles

28.10.07 La Plataforma No a la MAT de Folgueroles ha lliurat un plec amb 607 signatures de veïns i veïnes a Carles Baronet, alcalde de Folgueroles. Això representa, segons el comunicat de la Plataforma, 'que un 38 % de la població amb dret a vot és contraria a la línia de Molt Alta Tensió i exigeix que els representants del seu Ajuntament els defensi actuant en contra d’aquesta infrastructura'. En aquesta línia, a Viladrau es començara una recollida de signatures contra la MAT aquest cap de setmana, coincidint amb la Fira de la Castanya.

28/10/2007 00:01 Territori
Text de la declaració:

“Des de l’11 de setembre d’enguany la Plataforma No a la MAT ha estat recollint signatures dels veïns de Folgueroles contraris a la MAT.

Les 607 signatures recollides tenen com a objectiu canviar la posició del consistori municipal de Folgueroles, favorable al pas de la Línia de Molt Alta Tensió de 400 kV. Els signants són persones majors d’edat que ens han donat fe de viure a Folgueroles. El total de població oficial és de 1905 habitants (segons l’Institut d’estadística de Catalunya, any 2005) i de 1587 electors (segons la Oficina de Censo Electoral, setembre 2007). Això representa que un 38 % de la població amb dret a vot és contraria a la Línia de Molt Alta Tensió i exigeix que els representants del seu Ajuntament els defensi actuant en contra d’aquesta infrastructura.

Amb aquests resultats és evident que una part important dels veïns de Folgueroles diuen No a la MAT i que no permeten que se’ls ocultin els inconvenients i alternatives a aquest projecte elèctric. És el deure dels representants municipals fer cas de la voluntat dels seus veïns i posicionar-se clarament en contra dels interessos econòmics de les multinacionals energètiques, per la defensa del seu territori, del seu patrimoni cultural i vetllar per la salut del poble que representen.

És per això que demanem al consistori municipal que actuï en conseqüència i es manifesti d’una forma clara i contundent en contra del projecte MAT i que emprengui accions necessàries per impedir l’execució d’aquest projecte.

Val a dir que en altres pobles d’Osona es segueix la mateixa iniciativa, com a Viladrau on es començarà la recollida de signatures per la fira de la Castanya"
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid