Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un regidor espanyolista atropella un jove a Masquefa per una bandera

 Un regidor de Masquefa pel grup Força Masquefa (FM), Juan José García Mora, ha atropellat un jove quan intentava col.locar una bandera estelada a l'edifici de l'ajuntament. Segons unes altres versions, el jove hauria retirat una bandera espanyola col.locada abans pel regidor espanyolista. També ha ferit un altre jove que l'acompanyava. Un dels ferits havia estat també regidor a l'anterior legislatura per una candidatura local i havia estat candidat per la CUP a les eleccions al Parlament europeu de 2004.

Aquests fets han provocat que l'ajuntament de Masquefa celebri aquest vespre a les 20:30 h un ple municipal d'urgència per condemnar els fets: ha emès una nota de condemna i anuncia que emprendrà accions legals per demanar la inhabilitació de García per a l'exercici de càrrecs públics, perquè hauria incorregut en un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

12/10/2011 20:19 Política

 

Fa poca estona l'Ajuntament de Masquefa ha resolt en el ple d'urgència convocat a les 20:30h que es condemna l'agressió de García Mora i  que l'ajuntament en demanarà la inhabilitació per a l'exercici de càrrecs públics.

La nota exposa que "L’Ajuntament de Masquefa condemna els reprovables fets protagonitzats avui pel regidor de Força Masquefa Juan José García Mora i demana que la justícia actuï amb celeritat i contundència. L’Ajuntament anuncia la seva intenció de personar-se com a acusació publica. També emprendrà accions perquè s’inhabiliti García Mora del càrrec de regidor."

 

Segons les versions d'alguns mitjans, el regidor espanyolista hauria  fins i tot colpejat amb un pal un dels dos independentistes quan ja era a terra. L'altre jove haurà de ser operat d'una fractura greu en una cama. El diari Regió 7 ha informat que els dos joves ferits són Jordi Isart i Xavier Manuel, dels quals el segon havia estat regidor d'Urbanisme pel grup Independents per Masquefa, i va formar part de la candidatura de la CUP a les eleccions al Parlament europeu de 2004.

El regidor presumptament responsable de l'atropellament és Juan José García Mora, elegit per Força Masquefa (FM), anteriorment havia estat candidat local en una llista del PP.

Segons apunta els digital d'El Punt García Mora compta amb un currículum molt polèmic: L'any 2006 García va desfermar una polèmica quan va repartir un document que convidava a rebutjar el projecte d'Estatut que llavors s'estava debatent perquè, segons ell, afavoria “gossos, golfos, lladres, borratxos, drogoaddictes i gent a la qual se li pot anomenar gentussa”. A conseqüència del text, el llavors president d'ICV, Joan Saura, va demanar al president del PP català, Josep Piqué, que prengués mesures davant els “insults” i “difamacions” de García. Saura ja va proposar llavors a Piqué que expulsés els autors del pamflet.

El manifest que va difondre el PP de Masquefa aleshores afirmava que el nou Estatut de Catalunya afavoria que “quan una persona treballadora comet una infracció de trànsit ha de pagar per força mentre quan un lladre roba un cotxe no se li pot dir res perquè seria un marginat de la societat”.

 Per saber-ne més:

El PP va decidir prescindir del regidor de Masquefa detingut per atropellar dos veïns ACN

Ple municipal d'urgència a Masquefa per l'atropellament de dos independentistes Nació Digital

Un regidor de Masquefa atropella dos veïns que havien despenjat una bandera espanyola El Punt

 Un regidor de Masquefa atropella dos nois que retiraven una bandera espanyola que ell havia penjat Ara.cat

Un exregidor del PP de Masquefa atropella un veí per despenjar una bandera espanyola de l'ajuntament Directe.cat

Un exregidor del PP de Masquefa atropella un noi independentista El Periódico

Detenen un regidor de Masquefa per atropellar un veí que ha despenjat la bandera espanyola Ràdio Capellades

Un regidor de Masquefa atropella dos joves que retiraven una bandera espanyola La Malla.cat

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid