Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones es manifesten a Palma contra les retallades

A l'entorn de 4.000 ciutadans es manifestaren ahir pel centre de Palma atenent a la crida dels sindicats CCOO, UGT i STEI-i, amb motiu de la Jornada mundial del treball decent. La marxa comptava amb el suport de l'Esquerra Independentista de Mallorca (EIM) i el Moviment d'Escoles Mallorquines entre altres organitzacions (vídeo)
 
La manifestació va començar de la Plaça de la Porta Pintada i va arribar fins la Delegació del Govern espanyol a Balears. Durant l'esdeveniment, el bloc independentista va animar tothom a corejar lemes a favor dels treballadors de l'ensenyament i per una educació pública i de qualitat.
 

07/10/2011 03:16 Drets i Llibertats
Alguns dels lemes que es van escoltat  van ser "Menys corrupció i més educació", "Les retallades, a les privades" o, sobretot, "Per un ensenyament públic i de qualitat". A més, també es va aprofitar per advertir al Govern de Bauzá que les retallades contra l'educació no poden servir per atacar també la llengua catalana en el món de l'ensenyament. En el bloc de l'EIM  van estar presents molts membres de les organitzacions nacionals del moviment a les illes, tant de Maulets i el SEPC com d'Endavant-OSAN.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
{youtube}kYkZMljJxpY&feature{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid