Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Campanya contra el Quart Cinturó demana més inversions ferroviàries a Granollers

30.09.07 Ahir al migdia a Granollers, unes cinquanta persones convocades per la Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC)  s'han concentrat davant de l'estació de tren de Granollers Centre  exigir a l'administració que destini les inversions pactades a pal·liar l'actual dèficit en infraestructures ferroviàries i de transport públic en general i han anunciat una nova manifestació el 18 de novembre, que anirà de les Franqueses del Vallès a Granollers. També es van repartir ventalls amb el lema “Sentit comú en les inversions públiques. No al 4t Cinturó. Sí a més i millors trens”

30/09/2007 04:23 Territori
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  3. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  4. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  5. Un motor de reacció català
  6. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  7. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  8. Poble Lliure exigeix responsabilitats a la CUP davant dels mals resultat electorals
  9. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  10. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid