Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions al País Valencià per avançar cap a la vaga general

Mobilitzacions al València i comarca per avançar cap a la vaga general. La Plataforma pels Drets Socials de València ha convocat, per dijous 29 de setembre, una concentració a les set de la tarda a davant de la seu del Banc d'Espanya per commemorar el 1r aniversari de la vaga del 29-S. 

Després, a dos quarts de vuit, eixirà una manifestació des del mateix punt sota el lema "29-S. La lluita està al carrer. Cap a la vaga general". Les protestes estan convocades per diferents organitzacions i plataformes i compta amb el suport dels sindicats CGT, CNT i COS.

23/09/2011 13:39 Laboral
La COS fa una crida a la classe treballadora perquè es mobilitzi per "avançar en la unitat d'acció, sindical i social, per fer front a les retallades socials, laborals i nacionals que estem patint; i al mateix temps, assentar les bases per la propera Vaga General".

convocato768ria_29s_platafdretssocialsDe la seva banda, la Federació Sindical Mundial (FSM) ha convocat una Jornada Internacional de Lluita per a al proper 3 d'octubre a la qual la COS s'hi ha adherit. En aquest sentit, el sindicat assegura que és "de gran importància" que es realitzar accions descentralitzades "per tal de poder reforçar la lluites que s'estan donant a terme en molts dels nostres barris i localitats".

Mobilitzacions per l'habitatge

Paral·lelament, la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques (PAH) ha organitzat un concert solidari avui divendres a Alaquàs que, sota el lema "Ningú sense sostre", comptarà amb les actuacions d'Obrint Pas i Orxata Sound System, entre altres. La plataforma també ha convocat una manifestació aquest diumenge 25 de setembre a les sis de la tarda a València "pel dret a l'habitatge, el lloguer social, la moratòria dels desnonament i la dació en el pagament". La plataforma denuncia que "cada dia 240 família es queden al carrer". Tot en el marc de l'onada de protestes per l'habitatge que se celebraran aquest diumenge.


Per saber-ne més:

Manifestació pel dret a l'habitatge a molts indrets del país 

La CUP de Barcelona en contra del desallotjament del Casal Popular 3Voltes Rebel de Nou Barris 

La FAVB engega un sevei per lluitar contra els desnonaments 

 

 
 

 

 


Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid