Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici contra els protagonistes de les agressions en l'acte de presentació de SI a València

La vista del cas es farà el proper dilluns a les 11.15, a la Sala d'Audiència 18, de la Ciutat de la Justícia de València

El proper dilluns, 19 de setembre, tindrà lloc el judici de faltes contra els protagonistes de les agressions efectuades en l'acte de presentació, aValència, de Solidaritat Catalana per la Independència, que es va celebrar al'Hotel Astoria, el passat 23 de gener. La denúncia dels fets va estar presentada a la fiscalia pels quatre diputats del Parlament de Catalunya que intervenien a l'acte (Joan Laporta, Alfons LópezTena, Uriel Bertran i Antoni Strubell) i per Josep Guia, organitzador de l'acte enrepresentació del PSAN.

15/09/2011 02:13 Drets i Llibertats
Davant de les agressions continuades que es pateixen a la ciutat de València, el Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN) considera que fóra desitjable una sentència condemnatòria als agressors feixistes, perquèpodrà contribuir a fer que siguen respectades les llibertats d'expressió i reunióal nostre país.
 
Cal recordar que durant l'entrada de la comitiva de SI a l'hotel diversos grupuscles d'ultradreta, Coalición Valenciana, España 2000 i el GAV, van  provar de boicotejar l'acte. Membres de Coalición Valenciana amb el seu líder, l'ultra García Sentandreu al capdavant, van aconseguitr accedir a la recepció i van llençar un producte irritant que va tocar Laporta i diversos membres de Solidaritat. Poc després la policia va apartar aquest grup mentre a fora una trentena de membres d'E2000 i el GAV insultaven els assistents a l'acte.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid