Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Civil deté el secretari general del sindicat andalús SAT

La Guàrdia Civil espanyola ha detingut aquest divendres al matí el secretari general del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), Diego Cañamero.
 
Segons ha informat la Coordinadora Obrera Sindical (COS), Cañamero es trobava en ordre de cerca i captura des del passat mes de març per haver-se declarat insubmís judicial davant l'allau de denúncies, multes, judicis, etc., "que només buscaven perseguir políticament, econòmicament i judicialment la digníssima lluita dels companys i les companyes del SAT".

09/09/2011 14:25 Drets i Llibertats
 
La COS condemna la detenció del sindicalista i n'exigeix la immediata posada en llibertat sense càrrecs, així com el sobreseïment de tots els judicis contra membres del SAT. Segons el sindicat català, "no hi ha cap dubte que davant la crisi i les retallades l'estat imperialista espanyol es troba en plena campanya repressiva contra el sindicalisme de classe i combatiu d'arreu de l'estat, amb les detencions, judicis, pallisses, multes o empresonaments patits pels companys del SAT, la CUT, LAB, CGT, CNT, CSI, COS, etc.".
 
 
{youtube}RA2voZKNwus{/youtube}
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid