Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CAL al Fossar de les Moreres l'11 de Setembre

Jaume Marfany, membre del secretariat nacional de la CAL i director de la revista l’Escletxa, parlarà al Fosar de les Moreres l'11 de Setembre a les 12h.

Cap a les 13h està prevista l'arribada de la flama  al Passeig Lluís Companys a la Mostra d’entitats dels Països Catalans. Allà es farà la lectura del manifest del Correllengua 2011 l l'actuació dels Castellers de Sants. A 18.00h hi haurà una xerrada sobre el Projecte Xerrem. A a la ciutat de Tarragona , cap a les  12.00h hi haurà un parlament en defensa de la llengua catalana. Parlament a càrrec de Marc Prohom, director del Correllengua, i de Jordi Esteban, director del Projecte Xerrem. Plaça Santiago Rusiñol (Plaça de les Cols).

08/09/2011 18:22 Llengua
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid