Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida convoca tota la ciutadania a la manifestació de l'11 de setembre

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida ja ha anunciat la convocatòria de la manifestació que, sota el lema "Pels drets nacionals i socials, independència Països Catalans", sortirà de la plaça Paeria a les 12.00 h, i estarà precedida, com cada any, per l'ofrena floral al Roser, que es durà a terme a les 10.30. 

Després de l'acte polític, que anirà acompanyat d'una mostra de cultura popular, es donarà pas a un concert que acompanyarà un petit aperitiu. Per cloure la jornada lúdica i reivindicativa, tindrà lloc un dinar al carrer Sant Carles. Aquesta mobilització de la Diada estarà precedida per altres actes el dia 3 de setembre i per diverses activitats que es realitzarant durant el dia 11.

31/08/2011 21:33 Política

Al marge de la manifestació que es du a terme cada any, l'Esquerra Independentista de Ponent també durà a terme un acte polítc a Tàrrega el dia 3 de setembre. Aquest tindrà lloc a la plaça de les nacions sense estat de la capital de l'Urgell i inclourà una xerrada al voltant de les retallades que s'estan impulsant en la sanitat. En finalitzar, els i les presents podran gaudir d'una mostra de cultura popular i un concert.

 Activitats emmarcades en l'11 de Setembre a Lleida:

3 DE SETEMBRE: ACTE A TÀRREGA

19:00h Xerrada sobre les retallades en la sanitat + mostra de cultura popular+ concert amb "Comandante Rock" a la Plaça de les Nacions sense Estat.

Organitzen: Casal Popular el Rostoll (Tàrrega), Casal Popular l'Arreu (Mollerussa) i Casal Independentista l'Ocell Negre (Lleida)

11 DE SETEMBRE: ACTE CENTRAL A LLEIDA

10:30h Ofrena floral a l'edifici del Roser
12:00h Manifestació "Pels drets nacionals i socials, independència per als Països Catalans". Sortida des de plaça Paeria.
12:45h Acte polític i mostra de grups de cultura popular a Av. Blondel
13:15h Vermut i concert amb "Et farem un bombo" a Av. Blondel
14:00h Dinar popular al carrer Sant Carles (davant del casal l'Ocell Negre). Cal fer les reserves enviant un correu a: lleida@cup.cat abans del dia 9.

Organitzen: Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Maulets i Assemblea de Joves de Lleida (AJL)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid