Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Treuen a la llum documents que demostren el finançament nord-americà a l'oposició veneçolana

La diputada veneçolana Cilia Flores va presentar dilluns davant l'Assemblea Nacional de Veneçuela proves que certifiquen el finançament estranger que van rebre les organitzacions polítiques de la dreta, i va mostrar diversos informes del Departament d'Estat dels Estats Units.

Segons difonen mitjans veneçolans, Flores va fer referència a documents en què s'evidencia que el Departament d'Estat va finançar diferents organitzacions polítiques de l'oposició entre els anys 2007 i 2009 per una suma de quatre milions de dòlars "amb l'excusa del suposat enfortiment de la llibertat d'expressió i la democràcia".

17/08/2011 02:14 Internacional
La cap del bloc parlamentari del Partit Socialista Unit de Veneçuela (PSUV) va demanar que s'iniciï una investigació sobre aquest cas i va exhortar a que es designi una comissió mixta amb representants de les comissions de Política Interior i Exterior.
 
{youtube}3Drz_iMZUME{/youtube}
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid