Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2.500 persones es manifesten a Blanes contra les retallades sanitàries

Uns 2.500 blanencs es van manifestar dissabte al matí en protesta contra de les retallades sanitàries. La manifestació, que va tenir com a punt de sortida l’hospital de Blanes, estava encapçalada per metges i personal sanitari.

La protesta va marxar sota el lema “La sanitat no es retalla” i va recórrer els principals carrers de la vila en direcció al passeig del mar. Al llarg del recorregut, no es van deixar de sentir consignes contra la pèrdua d’ambulàncies, el trasllat dels parts a Calella o l’ampliació de les llistes d’espera.

16/08/2011 12:16 Drets i Llibertats

L’ERO contempla l’acomiadament de 95 treballadors entre setembre i desembre d’aquest any i que durant 2012 més de 850 treballadors redueixin la seva jornada laboral entre un 18 i un 50% per reduir costos. D’altra banda el comitè d’empresa espera assolir en les pròximes setmanes un acord amb la direcció, que justifica aquest ERO temporal per la retallada de 7,5 milions d’euros en la partida procedent del Servei Català de la Salut.

{youtube}uIrDRdvk1d8{/youtube}

 

Per saber-ne més:

La Selva es manifesta avui en defensa de la sanitat pública

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid