Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El delegat del govern espanyol obliga l'Ajuntament de Calonge a penjar la bandera espanyola

El Delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha demanat a l'Ajuntament de Calonge que torni a penjar la bandera espanyola a la façana de l'Ajuntament. La carta enviada a l'alcalde de Calonge, amb data de sortida de 18 de juliol, assenyala que en el termini d'un mes l'Ajuntament ha d'acreditar davant de la Delegació del Govern que "s'ha reestablert la legalitat" col·locant la bandera a l'Ajuntament.

Aquest requeriment arriba després que un ciutadà presentés davant del Defensor del poble espanyol una denúncia pel fet que la bandera espanyola no onejava a l'exterior de l'edifici consistorial.

04/08/2011 16:48 Política

L'alcalde de Calonge, Jordi Soler, ha dit que donarà compliment a la petició però ha lamentat que "en moments com els que vivim sembla que l'estat espanyol prefereix entretenir-se en aquestes qüestions simbòliques més que centrar-se en les coses que preocupen a la ciutadania".

L'Ajuntament de Calonge va enretirar totes les banderes de la façana ara fa aproximadament un any per les obres de reforma de l'edifici.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid