Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Trobada de joves ebrencs i alemanys sobre memòria històrica

Un grup de joves de les Terres de l'Ebre, membres de Maulets i del Casal Popular Panxampla, estan realitzant durant la primera quinzena d'agost un intercanvi polític i cultural amb el col·lectiu alemany Soziale Bildung, de la ciutat de Rostock. Joves ebrencs i alemanys es trobaran aquest agost a la ciutat de Rostock per posar-ne en comú experiències i opinions.
 
Aquesta trobada està basada en un grup de treball sobre memòria històrica, en què els visitants alemanys i estudiants catalans d'història intercanviaran informacions dels respectius països en el marc de la memòria històrica antifeixista.

03/08/2011 12:51 Educació
 
El col·lectiu alemany, de caire social i centrat en la recuperació de la memòria històrica antifeixista, ha convidat el grup d'ebrencs a participar de l'esdeveniment amb l'objectiu d'intercanviar experiències i opinions sobre qüestions com el manteniment i la recuperació de la memòria històrica. Es tracta d'un tema polèmic en un país amb un passat recent tant complex com és  Alemanya i que alhora recentment ha tornat a l'ordre del dia a les Terres de l'Ebre degut a la negativa de l'Ajuntament de Tortosa de retirar el monument franquista del riu Ebre.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid