Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP critica la incipient programació d'activitats pels joves de Figueres

La CUP demana a la regidoria de Joventut de Figueres que esmerci esforços perquè els grups de joves de la ciutat tinguin espai al festival "Gresca a la Fresca". Segons la formació, que té un regidor al consistori, l'actual equip de govern segueix sense oferir activitats destinades als joves d'entre 12 i 25 anys, i ho considera "un greu error".

Segons la candidatura, els joves fa anys que es veuen obligats a marxar a poblacions veïnes on troben activitats que Figueres no ofereix; i és a l'estiu quan aquesta situació s'accentua i molts joves s'acosten a les festes majors de l'entorn cercant un oci alternatiu que no troben a la ciutat.

01/08/2011 10:42 Cultura
Grescaalafrescacartell2 Grescaalafrescacartell2
Per la formació independentista, tan sols programant grups joves de Figueres al "Gresca a la Fresca" faria que molts joves sentissin més propera tota la programació i acudissin als diferents espectacles que si fan. La CUP denuncia que les polítiques de joventut fa anys que són inexistents, sigui quin sigui el color polític del govern, i per això demana que es presti atenció a les demandes del jovent de la ciutat i es comenci a treballar per millorar la seva situació.

Per la candidatura, observant quines partides s'emporten la major part del pressupost de l'àrea de joventut es pot fer una idea de quina és la situació. La CUP referma la seva voluntat de treballar perquè les polítiques de joventut comencin a donar les respostes que els joves necessiten.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid