Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càrregues policials amb una persona ferida en un desnonament al barri del Clot de Barcelona

Centenars de persones s'han concentrat aquest matí al número 22 del carrer d'Andrade per impedir el desnonament d'una família que hi viu de lloguer. Després de moments de tensió els Mossos han accedit a l'habitatge que havien de desatllotjar a través de la finestra. (veure vídeo de BTV)

Per evitar l’entrada del cos policial a l’edifici, els manifestants han fet pinya formant un cordó humà. Els Mossos d’Esquadra han començat a treure els veïns que s’oposaven al desallotjament retenint-los i s’han produït càrregues policials. Un home de 50 anys ha resultat ferit al cap a causa dels enfrontaments. A través del twitter i el facebook s'ha pogut seguir  aquesta tensió, una de les etiquetes era

25/07/2011 16:23 Drets i Llibertats
Els Mossos d’Esquadra han situat les furgones al damunt la vorera per evitar que més persones es concentressin davant l’immoble. Tot i això, una trentena de persones ha aconseguit accedir a l’edifici i tancar-s’hi. Els agents, però, han entrat al domicili a través del balcó. Un cop dins, han aconseguit desallotjar la família i treure els seus mobles del pis.
 
L’Assemblea Social del Clot-Camp de l’Arpa i la Xarxa de Suport Mutu havien organitzat una concentració davant el domicili per donar suport a la família que avui havia de ser desnonada, una parella amb tres fills que fa 26 anys que viu al barri. El pis és de lloguer de renda antiga i, segons han informat aquests col·lectius, la família havia guanyat algun judici al propietari, Alberto Viña Tous.
 
 
{youtube}1boOBv3Yhy4{/youtube}
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid