Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eudald Calvo, investit conseller comarcal del Maresme

Eudald Calvo va ser investit ahir conseller comarcal de la CUP al Maresme. Després dels bons resultats electorals que va aconseguir la CUP i la Crida Premianenca a la comarca, amb onze regidors als ajuntaments, la CUP va aconseguir per primer cop un representant al Consell Comarcal.
 

L'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, de CiU, ha estat proclamat nou president del Consell Comarcal amb els vots de CiU i PP. La CUP i el PSC ha presentat i votat el seu candidat, CiU i PP han votat Martínez i ICV, ERC i PxC han votat en blanc.

23/07/2011 12:27 Política
D'altra banda, la CUP ha votat a favor de les representacions a consorcis on el Consell Comarcal hi té veu. La raó del vot favorable és que CiU ha apostat perquè la CUP sigui el grup que representi la comarca al Consorci Parc Serralada Litoral, parc natural amb més de 4.053 hectàrees i que implica 14 municipis, vuit del Maresme i sis del Vallès Oriental.
 

La CUP també ha emès un vot contrari quan s'ha parlat de les retribucions dels membres del consell, considerant que aquestes encara podien ser molt més austeres en temps de crisi econòmica i retallades.

 

consellcomarcal

 

Per saber-ne més:

Eudald Calvo serà conseller comarcal al Maresme 

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal 

Entrevista a Eudald Calvo ja com a regidor

La CUP d'Argentona es queda a 4 vots del segon regidor 

Entrevista a Eudald Calvo, candidat de la CUP a Argentona 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid