Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detenen dues persones per les protestes contra l'alta tensió a Covalta

La Guàrdia Civil ha detingut dos activistes que protestaven contra les obres de la línia d'alta tensió que està realitzant Iberdrola a la zona de Covalta, un cim fronterer entre els municipis d'Agres (Comtat) i d'Albaida (Vall d'Albaida).

Els fets van tenir lloc dimarts al matí quan un grup d'activistes de la Plataforma contra l'alta tensió de les comarques centrals es van acostar a la zona per visitar les obres, segons han explicat, i quan se n'anaven es van topar amb un dispositiu especial de la Guàrdia Civil a la sortida del camí.

20/07/2011 17:09 Territori
dsc00345_copy_copyLlavors la Guàrdia Civil es va emportar emmanillats dues persones que havien participat en protestes anteriors i després de prendre'ls declaracions a la caserna d'Albaida en van enviar un a Xàtiva i l'altre a Canals. Així mateix, van identificar la resta de persones tot sota un "control rutinari" i van fer declarar a dues persones més que es van acostar a la zona.

La Plataforma ha denunciat també que la Guàrdia Civil va registrar dues vegades el cotxe d'un dels detinguts després d'haver-se'l endut a la caserna.

Dijous passat un grup d'activistes va aconseguir aturar les obres d'Iberdrola, fet pel qual aquesta empresa va decidir presentar una denúncia. Ha estat aquest fet, segons apunta la Plataforma, la que ha provocat que hi hagi vigilància de la Guàrdia Civil a la zona per impedir l'entrada de protestants.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid