Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet renuncia al sou d'un regidor per destinar-lo al finançament de projectes d’entitats

Gent de Gramenet: "considerem desorbitats els sous que cobren no només regidors, sinó càrrecs de confiança, allunyats del tot dels de la majoria de veïns"

A més a més, els dos regidors renunciaran a tota una sèrie de previligis com a les places d'aparcament, entrades a actes al Teatre que miran que totes que disposa l'Ajuntament estiguin a l'abast de la població. També exigirà que es faci un control exhaustiu sobre tots els mòbils que l’Ajuntament té repartits a regidors amb cartera i demanem que se’n faci un ús merament de gestió i no personal.

15/07/2011 02:17 Política

Gent de Gramenet va escoltar durant la campanya electoral paraules com “austeritat", però s'ha adonat que  a l’hora de la veritat les formes de fer varien poc o gens. Per començar, considera desorbitats els sous que cobren no només regidors, sinó càrrecs de confiança, allunyats del tot dels de la majoria de veïns. A banda dels sous, sobre els quals mantenen l'opinió que s'han d'abaixar d'acord amb el sou mitjà dels veïns i veïnes de la ciutat, hi ha altres privilegis que beneficien els regidors: una plaça de pàrquing gratuïta per cadascun, entrades a actes a espais com el Teatre o l’Auditori, o telèfons mòbils, per exemple.

Davant d'això, Gent manifesta el seu rebuig a aquesta mena de tractes de favor que, ara més que mai, s’han de considerar com un luxe que no està a l’abast de molta gent.

I és per aquests motius que ha anunciat:

"
  1. Renunciar  a les places de pàrquing dels dos regidors perquè considerem que són innecessàries, més tenint en compte que tots els regidors haurien de viure a la ciutat i poder anar a fer la feina municipal a peu o en transport públic. 

2. Renunciar  a les entrades a actes al Teatre o d’altres espais sempre que suposin una despesa per a la resta de públic de la sala o sempre que s'ocupin llocs que podria ocupar gent que hagués pagat la seva entrada. Ens oposem a l’accés privilegiat a la cultura i ens comprometem a buscar la fórmula per fer que aquestes entrades estiguin a l’abast de la ciutadania d’alguna manera. 

3. Renunciar, com ja ens havíem compromès, al sou en benefici d’una regidor i el destinem al finançament de projectes d’entitats de Santa Coloma així com a d’altres despeses que ens comprometem a detallar i fer públiques quan finalitzi el primer any de legislatura. 

4. Exigir que es faci un control exhaustiu sobre tots els mòbils que l’Ajuntament té repartits a regidors amb cartera i demanem que se’n faci un ús merament de gestió i no personal. D’altra banda, reclamem que es faci pública la despesa que suposen els mòbils. En la recerca de l'exemple i de la màxima austeritat, proposem que es busquin fórmules per reduir els costos dels telèfons: hi ha programes informàtics que permeten el control dels números als quals es truca (el té l'Ajuntament? Amb quina finalitat l'utilitza?), restringir les trucades, etcètera." 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid