Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els dos regidors de la CUP a Bordils renuncien al sou

Després dels bons resultats de la candidatura en les passades eleccions municipals del 22 de maig a Bordils, on va obtenir 180 vots i això els va representar entrar per primera vegada al consistori amb 2 regidors, un dels principals compromisos de la CUP té a veure amb les retribucions.
 

Albert Serrats i Jordi Gou, els dos regidors de la CUP a Bordils, van fer públic a la primera Assemblea d'Unitat Popular que renunciaven al sou i que aquest es destinarà íntegrament a la candidatura.

11/07/2011 15:25 Política

Per tant, després d'aprovar-se el nou cartipàs de l'ajuntament de Bordils, els dos regidors independentistes renuncien a una compensació econòmica de 75 euros per assistència al ple.

Serrats i Gou han explicat que renuncien al sou perquè "creiem que assistir als plens és una obligació, mai un mèrit". En aquest sentit, confessen que han adquirit "un compromís amb el poble de Bordils, i per tant aquests diners han de retornar al poble de Bordils, ja sigui en butlletins informatius, actes diversos, etc...".

Per saber-ne més:

La CUP de Bordils celebra la seva 1a Assemblea d'Unitat Popular 

La CUP de Bordils decideix no fer cap pacte i anuncia l'abstenció en l'investidura 

La CUP de Bordils entra per primer cop a l'Ajuntament amb 2 regidors 

 

101 regidors, 4 alcaldies: La lluita de la CUP a les institucions es consolida

Entrevista a Albert Serrats, candidat de la CUP a Bordils 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid