Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ha sortit el número 96 de "La Veu"

Acaba de sortir a la xarxa el número 96 de La Veu, que publica del Moviment de Defensa de la Terra  (MDT). Aquest número conté un editorial amb el títol "Els reptes de la CUP després del 22M", que planteja els camins de Ruptura cap a la independència en el nou marc polític, amb propostes com ara l’Assemblea de Representants Electes Independentistes dels Països Catalans o les polítiques de ruptura a les institucions.

Aquest número 96 també analitza els canvis de tendència política que s'han donat al País Valencià, així com el fenomen del moviment dels indignats del 15-M. La Veu es completa amb un article de Toni Infante sobre la defensa de la sanitat pública i l'article "El sobiranisme conservador: aparició, anàlisi i perspectives d'evolució."

04/07/2011 07:25 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid