Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració a Barcelona: "Sí a l'ensenyament en català!"

L’acte es farà simultàniament a les concentracions que sota el lema “Sí al valencià” tindran lloc en diferents poblacions del País Valencià.
 

Les entitats que integrem la plataforma Somescola.cat, juntament amb Espai País Valencià, convoquem una concentració el proper dijous 9 de juny, a les 19h, a la plaça del Rei de Barcelona, sota el lema “Sí a l’ensenyament en català”.  Aquesta reacció arriba després que el govern de Francisco Camps hagi anunciat l’elaboració d’un decret que pretén capgirar el model educatiu del País Valencià posant fi a les línies en valencià i, per tant, a més de 25 anys d'immersió lingüística.

08/06/2011 02:27 Llengua
La mesura se suma a les recents sentències del Tribunal Suprem espanyol (22/12/2010 i 26/05/2011), que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya i posen en perill el model d’escola catalana que ha funcionat amb èxit els últims 30 anys. A això cal sumar-hi la intenció, expressada pel president electe de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, de suprimir el model d’immersió lingüística vigent a les escoles de les Illes.
 

Per saber-ne més:

El SEPC demana la dimissió del conseller Font de Mora

Unes 400 es manifesten a Torrent per l'educació pública i en català

Mobilitzacions per l'ensenyament en català al País Valencià

Endavant proposa mobilitzacions per evitar la supressió de línia del català de l'ensenyament
Llengua

El govern valencià assenta les bases per acabar amb el català a l'escola 

La CAL expressa la seva indignació davant l'anunci de suprimir les línies en valencià a les escoles 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid