Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones es manifesten a Barcelona pel tancament de les nuclears

Unes cinc mil persones segons diversos mitjans i unes dues mil cinc-centes, segons la guàrdia urbana, s'han manifestat aquest migdia pels carrers de Barcelona per exigir el tancament de les nuclears. La mrxa havia estat convocada per més de vuitanta entitats.

A la manifestació s'han sumat el col·lectiu d'indignats acampatsen diversos indrets de la ciutat.la marxa s'ha iniciat al migdia al Pla de Palau per finalitzar davant de la seu de l'elèctrica Endesa.  A meitat del recorregut, a la zona del port, els manifestants han desplegat una gran pancarta de 40 metres amb el lema 'Nuclears no, gràcies'.

05/06/2011 18:52 Territori
Pep Puig, portaveu de Tanquem les Nuclears, ha volgut recordar abans de la manifestació que "Catalunya és un país molt petit i un accident suposaria un enorme problema de supervivència com a país, perquè deixaria molts quilòmetres quadrats inhabitables durant segles i ens passaria com al Japó avui, que la gent ha hagut d'abandonar les seves terres i no podrà tornar en segles". I és que per Puig és "dramàtic però cert" que els "només entenem el problema quan passen accidents greus com el d'aquests dies", al·ludint directament a la tragèdia de Fukushima.
 
Una tragèdia que ha coincidit amb el temps amb el 25è aniversari de l'accident del Txernòbil
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid