Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Associacions de la Guàrdia Civil amenacen Bildu i les protestes dels acampats

 Guàrdies Civils membres de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) i la Unió d'Oficials (UO), han estat realitzant nombroses paradetes durant les anteriors setmanes per recollir signatures per la il.legalització de la coalició electoral Bildu. Aquest cos militar també ha donat suport públic a la manifestació convocada pel Voces contra el Terrorismo per protestar per la decisió del Tribunal Constitucional de permetre a Bildu presentar-se a les eleccions municipals i forals que es realitzen avui. 

Aquestes associacions del cos militar no s'ha inhibit en cap moment i ahir realitzaven noves declaracions polititzades per criticar les acampades dels "indignats", especialment la de Madrid, en què apostaven per una intervenció per dissoldre'ls: "Dicho derecho quedará mutilado si se permiten concentraciones y reuniones consideradas ilegales por la Junta Electoral Central en su acuerdo de diecinueve de mayo de dos mil once."

 

22/05/2011 09:01 Drets i Llibertats
Teòricament els membres de la Guàrdia Civil, cos militar, no poden realitzar declaracions polítiques ni formar part de partits polítics. El fet de demanar el vot per la il.legalització d'un partit polític i difondre opinions des d'entitats representatives del cos armat contra les acampades just el dia de reflexió incorreria, amb la llei a la mà, en una vulneració dels estatuts i de les competències del cos de la Benemèrita.
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid