Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Tribunal Suprem Espanyol tanca la porta a Bildu

A les 11:30h, Bildu valorarà la resolució de l'alt tribunal espanyol en una conferència de premsa a Bilbo.

 

Ahir a les 23h, la Sala del 61 del Tribunal Suprem Espanyol va decidir  per nou vots a favor enfront de sis, barrar el pas a totes les candidatures de Bildu i impedir que la coalició concorri a les eleccions del 22 de maig. A més a més, va acordar prohibir també 10 de les 19 de les agrupacions electorals recorregudes per la Fiscalia i l'Advocacia espanyola. Segons diversos mitjans, han estat els mateixos magistrats que van vetar la inscripció de Sortu en el registre de partits els que han tornat a imposar la seva majoria.

02/05/2011 03:26 Internacional
La coalició disposa de dos dies per recórrer davant el Tribunal Constitucional, que haurà de resoldre abans de la mitjanit del 5 de maig, data d'inici de la campanya electoral.
 
Per saber-ne més:
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid